Gabimedia

Gabimedia is het tekst- en communicatiebureau van Gabi de Graaf-Weerts. Tijdens mijn loopbaan heb ik ruime redactionele ervaring opgedaan bij kranten en omroepen. Vooral mijn correcte en levendige schrijfwijze,  wordt altijd zeer geprezen. Verder word ik als persoon beschreven als iemand met een brede interesse, flinke gedrevenheid en grote flexibiliteit.

Resumé
Na mijn studie aan de Academie voor Journalistiek en Voorlichting in Tilburg, struinde ik tien jaar in de wereld van pers en media rond, onder meer als verslaggever bij TV8 Limburg, (eind)redacteur bij Dagblad De Limburger en correspondent van het Algemeen Nederlands Persbureau.
Echter, tijdens mijn zwangerschap van een tweeling verliet ik de hectiek van de journalistiek en zocht een job met rust en regelmaat. Dat werd dus de overheid, waar ik onder meer als communicatie- en kabinetsadviseur werkzaam was.
Op het moment dat mijn twee koters naar groep 3 van de basisschool gingen, kreeg ik meer tijd om in mijn carrière opnieuw mijn hart te volgen. Eind 2010 startte ik dan ook mijn eigen pers- en communicatiebureau Gabimedia op.

Dus kunt u een journalist, (eind)redacteur, tekstschrijver, media- of communicatieadviseur gebruiken? Neem contact op met mij; Gabi de Graaf-Weerts.